Menü:

 • Adatok frissítése

  Az aScHelyettesítés program adatai frissítve
 • Adatok frissítése

  Az aScAgenda program adatai frissítve
 • A kerület bajnokai

  Iskolánk diákjai újra bizonyítottak. A mezei futás kerületi fordulóján méltóképpen képviselték iskolánkat és a komáromi járást, ahol Gönczöl Dominik Alex másodikként ért célba, csapatban pedig a fiúk (Gönczöl Dominik Alex, Csizmadia Lóránd, Klein Dávid) megszerezték a KERÜLET BAJNOKA címet, így ők képviselik a nyitrai kerületet az országos döntőben.

  Gratulálunk!!!

 • Elsőseinknél is közkedveltek az interaktív táblák feladatai

  A gyerekek rendkívül kedvelik az interaktív tábla nyújtotta érdekesebb, szemléletesebb, és részükről is aktív közreműködést igénylő tanórákat. Az iskolai klubban is szívesen használják. Ott maradnak „játszani”: szeretik, hogy nagyobb a képernyője, mint egy számítógépnek, és hogy nincs zavaró krétapor. :)

 • Meghívó

 • Sikerek a X. Szövegértelmezési Anyanyelvi Vetélkedőn

  Az érsekújvári Pázmány Péter Gimnázium szervezésében került sor a X. Szövegértelmezési Anyanyelvi Vetélkedőre 2018. október 4-én. Iskolánkat két kilencedikes tanuló képviselte. Nagy Melinda a 7. helyen végzett, Tóth Ákos pedig az 1. helyet szerezte meg. :)

  Gratulálunk tanulóinknak a szép teljesítményért! :) Felkészítő : Mgr. Molnár Szilvia

 • Játsszunk együtt szombaton is!

 • Ponuka práce - Állásajánlat

  Údržbár na polovičný úväzok - termín nástupu

  12.11. 2018

  Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

  26. 10. 2018

  Požiadavky na uchádzača

  Vzdelanie

  ukončené učňovské, stredoškolské vzdelanie technického zamerania, manuálna zručnosť....

  Ďalšie požiadavky

  fyzicky zdatný, technický talent, organizácia práce, ústretovosť

   

  Vaše životopisy prosíme zaslať mailom alebo osobne na riaditeľstvo školy. Vybraní uchádzači budú pozvaní na osobný pohovor.

  Kontakt:

  Základná škola Mateja Korvína s VJM-Corvin Mátyás Alapiskola, Školská 6, 946 03 Kolárovo

  035/7771361

 • A vers világa

  Szeptember 28-án zajlott a Tehetség a Tét XII. sorozata - Vers világa versenyfelhívás kiértékelése. Büszkék vagyunk tanulóinkra, akik a csapatok, valamint az egyének értékelésekor is az 1. helyezést érték el. Köszönet illeti a felkészítő pedagógusokat: Mgr. Gőgh Renátát és PaedDr. Samu Krisztinát.Szívből gratulálunk minden szavalónak a kiváló eredményhez!Köszönjük a szervezők színvonalas munkáját, a továbbiakban kitartást és sok sikert kívánunk!

 • XI. Harmos Károly Képzőművészeti Pályázat - díjkiosztó ünnepség

  Pozsonyban 2018. szeptember 28-án került sor az SZMPSZ, a Szlovák Nemzeti Múzeum, a Szlovákiai magyar Kultúra Múzeuma és a Szlovákiai Magyar Protestáns Oktatási és Közművelődési Egyesület által 2018. márciusában meghirdetett XI. Harmos Károly Országos Képzőművészeti Pályázat díjkiosztó ünnepségére.Büszkék vagyunk tanulóinkra! Kiállításra került 26 alkotásunk, ebből 12 kis művész szerepel a díjazottak közt.. A finom ebéd utáni sétán a gyerekek megismerkedhettek a belváros nevezetességeivel.Köszönjük a kiváló szervezést! A diákoknak és felkészítőjüknek, Mgr. Marafkó Klór Ildikónak pedig GRATULÁLUNK!

 • A Népmese Napja

  „A mese gyógyír, a mese játék, a mese csoda, a mese hit, a mese lélek. Mosoly mindenki lelkére.” (Csernik Szende) Iskolánkban immár hagyománnyá vált, hogy szeptember végén megemlékezünk a Népmese Napjáról. Idén a Corvin terem adott helyet a rendezvénynek, ahol egymást váltották az egyes évfolyamok. Az alsó tagozatos tanulók kis színjátszóink népmese előadását is megnézhették, amit a kicsik nagy szeretettel és érdeklődéssel fogadtak. Köszönjük a szervezést és a felkészítést Varga Éva nevelő néninek és segítőjének Nagy Ádám, kilencedikes diákunknak.

 • ÚJ sportolási lehetőség

  Nemrég fejeződött be iskolánk udvarának felújítása. A pihenést szolgáló padokon kívül elhelyezésre került egy street workout pálya is, amely felszereltségével és kialakításával kiszolgálja a gyerekek egyre növekvő mozgásigényét. Az iskola saját eszközeiből beszerzett mászóka elhelyezése, és kialakítása a GUTTE k.f.t. felajánlásával valósult meg. Köszönjük a támogatást!A street workout edzőállvánnyal való edzés növeli a kitartást, erőnlétet és állóképességet. Hamarosan a testnevelés órák és az iskolai klub szabadidős tevékenységének kihagyhatatlan eleme lesz.

 • Papírgyűjtés

 • Madárgyűrűzésen

  A 8. és 9. évfolyam tanulóinak egy csoportja rendhagyó biológia órával kezdte az idei tanévet: madárgyűrűzésen vettünk részt a "Dögösben". Az akció szervezője a Gútai madár és természetbarát egyesülettől Riflik Zsolt volt, szakértője pedig Roman Slobodník. Köszönjük szépen a csodás élményt és a lehetőséget!

 • Adatok frissítése

  Az aScÓrarend program adatai frissítve
 • Sikeres tanévet kívánunk!

  Tanulni kell. A téli fákat. Ahogyan talpig zúzmarásak.

  Tanulni kell. A nyári felhőt. A lobbanásnyi égi-erdőt.

  Tanulni kell mézet, diót, jegenyefát és űrhajót,

  a hétfőt, keddet, pénteket, a szavakat, mert édesek.

  Tanulni kell magyarul és világul,

  tanulni kell mindazt, ami kitárul,

  ami világít, ami jel: tanulni kell, szeretni kell.

  (Nemes Nagy Ágnes: Tanulni kell)

   

 • 2018/19

 • Ponuka práce - Állásajánlat

  Upratovačka - termín nástupu

  1.10. 2018

  Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

  31.8.2018

  Požiadavky na uchádzača

  Vzdelanie

  základné, výučný list......

  Ďalšie požiadavky

  Prax s upratovaním väčších priestorov výhodou. Vaše životopisy prosíme zaslať mailom alebo osobne na riaditeľstvo školy. Vybraní uchádzači budú pozvaní na osobný pohovor. 

  Kontakt:

  Základná škola Mateja Korvína s VJM-Corvin Mátyás Alapiskola, Školská 6, 946 03 Kolárovo

  035/7771361

 • Készülünk a tanévkezdésre

   

  Hamarosan itt a szeptember, a tanévnyitó napja, és kezdődik az új tanév. Iskolánkban az előkészületeket már elkezdtük. A pedagógusok szabadsága augusztus közepén lejárt, hiszen számos teendő van az iskolaév kezdete előtt: az órarend összeállítása, az éves feladatok összehangolása, a tanítás technikai hátterének biztosítása, ellenőrzése. A technikai dolgozók szintén az új tanévre készülődnek. Festés, karbantartás, javítások, revízió, nagytakarítás, stb. , sorban folynak a munkálatok. Az iskolások és szüleik eközben a tanszerek vásárlásával készülnek az új tanévre. Kedves diákok! A szünidő hátralevő részét töltsétek hasznosan! Találkozunk szeptember 3-án, hétfőn 8 órakor az iskolában!

 • Szlovákul másképpen

  Bár az országos tudásfelméréseken tanulóink az országos átlag felett teljesítenek szlovák nyelvből is, mégsem vagyunk elégedettek. A gyerekek többsége nehezebben beszéli az államnyelvet. Pedagógusaink a szlovák nyelv és szlovák irodalom hatékonyabb oktatása érdekében keresik a lehetőségeket, új módszerekkel ismerkednek, a közelmúltban továbbképzésen vettek részt. Szeptembertől új segédtankönyv és munkafüzet alkalmazásával, a bevált és innovatív eszközök, módszerek ötvözésével kezdjük az elsősök tanítását. Bízunk benne, hogy sikeres lesz!

oldal:

Újdonságok

Kapcsolat

 • Základná škola M. Korvína s VJM - Corvin Mátyás Alapiskola, Školská 6, Kolárovo
  Školská 6, 946 03 Kolárovo
 • 035/ 7771361, 035/7771801
  mobil: 0911 229 657

Fényképalbum