Menü:

 • Adatok frissítése

  Az aScHelyettesítés program adatai frissítve
 • Adatok frissítése

  Az aScAgenda program adatai frissítve
 • KÖSZÖNET

  Tisztelt Szülők! Tisztelt Támogatóink!

  A 2018. február 10-én a gútai Corvin Mátyás Alapiskola mellett működő szülői szövetség szervezésében megrendezett „Szülők és Iskolabarátok bálja” ismét nagyon jól sikerült. Ezúton is köszönjük támogatásukat, valamint tombola felajánlásaikat!

  Köszönjük mindazoknak, akik együtt mulattak velünk ezen az éjszakán, jelenlétükkel biztosították a bál jó hangulatát. Köszönet azoknak is, akik nem tudtak velünk szórakozni, de támogatójegy vásárlásával segítettek bennünket. Elismerés mindazoknak, akik a bál előkészületeiben, megvalósításában részt vettek!

  A bevételt és a támogatásokat terveink szerint a gyermekek jutalmazására, valamint egyéb iskolai programok megvalósítására fordítjuk.

  Önöknek további lehetőségük van, hogy támogassák szövetségünket – felajánlhatják jövedelemadójuk 2%-át. Az ehhez szükséges nyomtatványok igényelhetők az iskolában. Adataink megtalálhatók az iskola facebook oldalán és honlapján.

  Az iskola tanulói, pedagógusai és alkalmazottai nevében, és a jövőbeli sikeres együttműködésben bízva, tisztelettel

  PaedDr. Csütörtöki Erzsébet

  Gúta, 2018. feburár 18.

 • Farsangi játszóház és bál

  Farsang farkán, 2018. február 10-én, szombaton 9.00 órától JÁTSZÓHÁZI FOGLALKOZÁSOK várták a kicsiket és nagyokat iskolánk III. pavilonjában. Pedagógusaink színes programmal készültek. Érdekes foglakozások, közös alkotás, móka és kacagás töltötte ki a délelőttöt. Este a szülők bulizhattak egy fergetegeset a Flórián vendéglőben a " Szülők és Iskolabarátok" bálján. Köszönjük, hogy elfogadták meghívásunkat, szuper nap volt!

 • Farsang a felső tagozaton

  Iskolánk felsős tanulóinak egy csoportja síkiránduláson vesz részt. A többiekkel a félévi szünet előtti napon farsangi mulatságot tartottunk. A kultúrházban megnéztük a gútai magániskola szalagavatói műsorát, utána iskolánk tornatermében buliztunk egy nagyot. A furcsa sokadalom mozgatórugói, pedagógusaink gazdag programot állítottak össze. Szuper nap volt! Köszönjük!

 • Farsang az alsó tagozaton

  Az idei farsangi mulatságunkat a félévi szünet előtti napon rendeztük meg. A maskarák felvonulása és a műsor is fergetegesre sikerült. Nagyon sokan beöltöztek, jobbnál jobb jelmezeket és kellékeket találtak ki a résztvevők. Rengeteget játszottunk, táncoltunk. Mindannyian jól szórakoztunk! Remek hangulatban telt a nap!

 • Farsangi kavalkád

   

  Már hetekkel ezelőtt megkezdődött a lázas készülődés: jelmezek készítése, vers- és tánctanulás. A programok összeállításából, a rendezvény megszervezéséből a tanítókon és nevelőkön kívül kivették részüket a lelkes szülők és a diákok. Köszönjük szépen a a felajánlott támogatást, a finomságokat, süteményeket,... "Gyárfás Endre: Förgeteges ez a bálFarsang van, farsang van,járjuk a táncot gyorsabban!Förgeteges ez a bál,még a ház is muzsikál. "

 • Adófelajánlás

  Tisztelt Szülők és Iskolabarátok!A gútai Corvin Mátyás Alapiskola pedagógusai és tanulói nevében tisztelettel megköszönjük, hogy az elmúlt évben adójuk 2%-ával támogatták iskolánkat. Mint tudják, adójuk ezen részéről Önök szabadon dönthetnek. Amennyiben nem fordítják támogatásra, az összeg az állam pénztárcájában marad, ezért érdemes és fontos élni a törvény adta lehetőséggel.Jótékonyságuk és segíteni akarásuk nagyban hozzájárul az iskolánkat látogató tanulóink fejlődéséhez, iskolánk fejlesztéséhez. Idén újra számítunk az Önök nagylelkűségére. Köszönjük támogatásukat!

 • Kémiai kísérletek játékosan

  Nyolcadikosainkkal az iskola laboratóriumában hónapok óta az anyagi részecskékkel foglalkoztunk a kémia órákon. A megtanult elméleti ismeretek rögzítéséhez egy gyakorlati órán a valóságban is modelleztük a molekulák összetételét és kötéseit. Nagy tetszést aratott, és sok vidám percet szerzett ez a "játékos" foglalkozás. Köszönjük Mgr. Csepi Andrea tanító néninknek! :)Idézet a VIII.B-ből: "Minden nap lehetne ilyen kémia óránk!".

 • SÍTANFOLYAM

 • Jótékonysági est a Felvidéki Lányok Társulatával

  Igényes koreográfiával, színvonalas fellépéssel kápráztatták el a közönséget! Elismerés, köszönet és hála! Köszönet azoknak is, akik támogatták és segítették a jótékonysági rendezvényt! A felajánlott összeget oktatóprogram megvásárlására fordítjuk.💝🙂

 • Mátyás király projekt

  1458. január 24-én választották királlyá Mátyást,akiről rengeteg történet maradt fent. A mai napon tanulóink ebben a témakörben dolgoztak. Volt meseolvasás, feldolgozás, dramatizálás, kézműves és mozgásos foglalkozás, logikai feladatok... A gyerekek nagy örömmel, játszva sajátították el a tananyagot.

 • A MAGYAR KULTÚRA NAPJA

  Iskolánk, a gútai Corvin Mátyás Alapiskola idén is csatlakozott az "Együtt szaval a nemzet" programhoz, mellyel a Magyar Kultúra Napja előtt tisztelegtünk. Diákjaink ezen a napon sok ezer magyar iskola diákjával egy időben szavalták el a Himnuszt. Irodalmi színpadunk Mgr. Varga Laura és Mgr. Hájas Irén felkészítésével lélekemelő gondolatokat tolmácsolva előadást tartott a Magyar kultúra napja alkalmából.

 • Természetvédelemről egy kicsit másképp

  Napjainkra a fogyatkozó madarak védelmére való odafigyelés egyre fontosabb. Filmvetítéssel egybekötött előadásában erre hívta fel a figyelmet Riflik Zsolt, a "Gútai madár és természetbarát egyesület" alapítója.A tartalmas interaktív előadást tanulóink nagyon élvezték, lelkesen jelentkeztek és tanultak a madarakról. Sok hasznos információval gazdagodtak a madarak védelméről, a környezet megóvásának fontosságáról. Köszönjük!!!

 • Angol nyelvi olimpiász járási forduló

  2018. január 16 - án, kedden a nyitrai iskolaügyi osztály megbízásából iskolánk, a Corvin Mátyás Alapiskola szervezte a komáromi járás tanulói számára az angol nyelvi olimpiászt. A versenyben 25 iskola 44 diákja két kategóriában ( 1A - 23 tanuló, 1B -21 diák) mérte össze tudását. Örömünkre szolgál, hogy iskolánk versenyzői eredményes megoldók. GRATULÁLUNK! Reicher Kristóf ( felkészítő: Mgr. Angéla Molnár ) a 12. és Kolozsi Márk ( felkészítő: Mgr. Molnár Szilvia) a 10. helyezést érte el.

 • ÚSZÁS

  A megújult komáromi uszoda nagy medencéjében tartottuk az úszás szakkör 2018-as évi első foglalkozását. Az úszás felbecsülhetetlen érték az egészséges életmódra nevelésben. Nélkülözhetetlen az életvédelemben, a személyiség formálásában, és hozzájárul a mozgásműveltség gazdagításához. Várjuk a következő alkalmat! :)

 • Felhívás

 • Sikeres tanévet!

 • Iskolai konyha és étkezde

  Városunk honlapján is elérhetőek az iskolakonyhák és étkezdék. Tanulóink és szüleik figyelmébe ajánljuk az ebédeket (tízórai és uzsonna az óvodásoknak).

  http://www.kolarovo.sk/institucie/jedalne/jedalne-listky/     

  Fotó: Internet (Fűri G)

 • Meghitt ünnepeket, tartalmas feltöltődést

page:

Újdonságok

Kapcsolat

 • Základná škola M. Korvína s VJM - Corvin Mátyás Alapiskola, Školská 6, Kolárovo
  Školská 6, 946 03 Kolárovo
 • 035/ 7771361, 035/7771801
  mobil: 0911 229 657

Fényképalbum